Boccia hodinky v akci až 30%. Poslední kusy. S nákupem neotálejte. Zobrazit akci.

Recenze hodinek Boccia

Poradíme Vám

Jakub Novák Jakub Novák
produktový manažer


+420 774 272 737

Hodinky Boccia – recenze majitelů

Recenze majitelů hodinek Boccia odrážejí jejich zkušenosti s používáním hodinek, jejich celkovou spokojenost s nákupem a našimi službami.

Jak nás tedy vnímají naši zákazníci a třeba také lidé z vašeho okolí?

Recenze jsou získávány prostřednictvím nezávislého projektu Ověřeno zákazníky od společnosti Heureka.cz.

Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % (31.7.2017)
Blanka
Hodnocení 5 100 % (24.7.2017)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % Uplna spokojenost (8.7.2017)
Václav
Hodnocení 5 100 % Obchod na který je spolehnutí s kvalitním zbožím. (15.5.2017)
Ivo
Hodnocení 5 100 % Stručné, jasné, přehledné, spolehlivé. Hodinky jsou na ruce a jsou krásné. (12.5.2017)
Sisi
Hodnocení 5 100 % Doporučuji na 100% (7.5.2017)
sumil
Hodnocení 5 100 % Velmi vstřícný, nápomocný přístup. (12.4.2017)
Libor
Hodnocení 5 100 % Doporučuji. (27.3.2017)
Marta
Hodnocení 5 100 % Vše v pořádku, velmi dobrá komunikace, rychlé doručení. Hodinky jsou krásné, byl to dárek a obdarovaná měla velkou radost. Tento obchod určitě doporučuji. (14.2.2017)
Bláhovec
Hodnocení 5 100 % jsem maximálně spokojen!!! (23.1.2017)
Ralf2009
Hodnocení 4,5 90 % Doporučuji (3.1.2017)
Martin
Hodnocení 5 100 % Doporučuji (2.1.2017)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % Doporučuji. Informace o objednávce a dodání zboží byly rychlé. Zboží bylo dodáno přesně v určený čas. Internetové stránky jsou přehledné. (2.1.2017)
Helena
Hodnocení 4,5 90 % Hodinky se mi ve skutečnosti nelíbily,tak jsem požádala o vrácení zboží.Vše proběhlo v naprostém pořádku,majitel velice ochotný,že mi zboží vymění za jiné,které si vyberu.Čekám na nové zboží. (1.1.2017)
Mirka
Hodnocení 5 100 % maximální vstřícnost komunikativnost doporučuji (30.12.2016)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % rychle vyřízena objednávka a rychlé dodání zboží (27.12.2016)
Miroslav
Hodnocení 5 100 % Přehledné stránky, dobrá cena produktu. Doporučuji (27.12.2016)
Ivouš
Hodnocení 5 100 % Všem doporučuji. (20.12.2016)
Andrea B.
Hodnocení 5 100 % super a kvalita služeb (15.12.2016)
lerche
Hodnocení 5 100 % Velmi dobrý obchod, výborná komunikace, naprosto spokojený proto všem doporučuji (13.12.2016)
Tom
Hodnocení 5 100 % (12.12.2016)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % Titanové hodinky, safírové sklo Široká nabídka Přehledný eshop, snadné hledání Perfektní komunikace Velmi rychlé dodání zboží Dárek k objednávce Na stránkách nejsou skákací obrázky, neruší ve výběru (21.11.2016)
Miláno
Hodnocení 4,5 90 % mohu jen a jen vřele doporučit, sleva nebo možnost výběru dárků k zakoupenému zboží je velmi příjemná. (1.11.2016)
Anonymní zákazník
Hodnocení 4,5 90 % Doporučuji. (28.10.2016)
Tea
Hodnocení 5 100 % (24.10.2016)
Jitka
Hodnocení 5 100 % Vše super, mohu jen doporučit. (18.10.2016)
Petr
Hodnocení 5 100 % Na jedničku. (25.9.2016)
Monica.cb
Hodnocení 4,5 90 % Nejlepší výběr titanových hodinek, s obchodem byla výborná komunikace. Nadstandardní záruka na hodinky. Bohužel delší dodací lhůta u těch, které nejsou skladem. (25.8.2016)
Dousis73
Hodnocení 5 100 % Naprosta spokojenost (14.8.2016)
Johny1
Hodnocení 5 100 % Jednalo se o první nákup hodinek přes internet. Hodinky jsme měli možnost vyzkoušet v kamenném obchodě, ale partnerka chtěla stejný typ pouze s částečným pozlacením. Hodinky nebyly přímo u dodavatele,ale ve skladu v Německu. Obchod stanovil dodací lhůtu 2-4 týdny. Je to dárek pro partnerku ke kulatým narozeninám, takže jsem tajně doufal, že dorazí do 1.srpna 2016. Aniž bych dodání urgoval, ze strany obchodu se skutečně podařil malý zázrak a hodinky dorazily v pořádku a jelikož zvažuji nákup hodinek pro sebe, určitě se do obchodu brzy vrátím. Obchod určitě všem doporučuji. (29.7.2016)
Martina
Hodnocení 5 100 % mnou vybrané zboží skladem hezké věci dobrá cena dárek k nákupu poštovné v ceně (28.7.2016)
Tomáš M.
Hodnocení 5 100 % (27.6.2016)
Petr Augustin
Hodnocení 4,5 90 % Solidni, rychla reakce, kontakt na zastupce prostrednictvim e-mailu ci telefonu, prehledny... (12.6.2016)
Michal
Hodnocení 2 40 % (9.6.2016)
Anonymní zákazník
Hodnocení 4,5 90 % je to supr obchod děkuji (4.6.2016)
Anonymní zákazník
Hodnocení 4 80 % (29.5.2016)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % určitě doporučuji - obchod nabízí kvalitní zboží, rychlé dodání (20.5.2016)
itta
Hodnocení 5 100 % spokojenost (4.5.2016)
Mirek
Hodnocení 4 80 % Doporucuji ostatnim velky vyber hodinek (20.3.2016)
H
Hodnocení 5 100 % (20.3.2016)
jirka
Hodnocení 5 100 % doporučuji (14.3.2016)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % Bezproblémový obchod. (7.3.2016)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % (29.2.2016)
mystouch
Hodnocení 5 100 % (12.2.2016)
Angelika
Hodnocení 5 100 % Velmi příjemné a rychlé jednání. (10.2.2016)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % Velice profesionální a vstřícný přístup. (9.2.2016)
Julie N.
Hodnocení 5 100 % Vše v pořádku. Příjemná komunikace a velmi rychlé doručení. (5.2.2016)
Miloslav
Hodnocení 5 100 % Z výše uvedeného mohu jedině doporučit a pokud se rozhodnu o podobném nákupu, bude to už jen zde (2.2.2016)
Anonymní zákazník
Hodnocení 4,5 90 % Velmi dobrý obchod, dovedou poradit. Doporučuji. (26.1.2016)
Jenda
Hodnocení 5 100 % solidní ceny hodinek dobrý výběr rychlé dodání (24.1.2016)
jaja
Hodnocení 5 100 % doporučuji (22.1.2016)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % nadmíru spokojená, velmi kvalifikovaný personál (15.1.2016)
mikky21
Hodnocení 5 100 % (4.1.2016)
Vilém
Hodnocení 5 100 % Potěšil mě vstřícný a osobní přístup. (31.12.2015)
Zdeněk
Hodnocení 5 100 % Velmi vstřícný a pružně reagující personál obchodu.Přestože objednané hodinky nebyly toho času skladem,tak rychlým jednáním přišly z Německa a dorazily ke mně těsně před Štědrým dnem. A ještě se slevou. Takže plná spokojenost. Sám vlastním hodinky Traser a jsem s nimi naprosto spokojen. Jsou to nezmary. Obchod určitě doporučuji. (29.12.2015)
Hanes
Hodnocení 5 100 % Super (28.12.2015)
Briz k a
Hodnocení 5 100 % (27.12.2015)
Tom007
Hodnocení 5 100 % (26.12.2015)
Petr
Hodnocení 5 100 % Přehledný e-shop,na výběr vícero způsobů dodání zboží dárek k nákupu nebo sleva. (23.12.2015)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % Velice vrele doporucuji.100% spokojenost. (21.12.2015)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % Doporučuji (20.12.2015)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % Hodinky ktere jsem objednala prisly neskutecne rychle a jeste jsem dostala pojisteni zdarma na 1 rok. Hodinky uz jinde nekoupim. Jsem maximalne spokojena (18.12.2015)
Jan Ml. Boleslav
Hodnocení 5 100 % Viz výše - hlavní výhody Z toho plynoucí spokojenost zákazníka (18.12.2015)
Milan
Hodnocení 5 100 % Hodinky jsem objednal v neděli odpoledne, v zápětí přišlo potvrzení objednávky, v úterý jsem si šel v Brně vyzvednou hodinky na výdejním místě. Vše bylo bez jakýchkoliv problémů. Zboží bylo opravdu skvěle zabaleno. Nabízený sortiment je opravdu pozoruhodný. Zde je opravdu zákazník na prvním místě. (17.12.2015)
Alča
Hodnocení 3,5 70 % Obchod nabízel hodinky v dárkové plechové krabičce a přišla pouze papírová. Hodně mě to mrzí, jelikož se jedná o vánoční dárek za velké peníze. (16.12.2015)
Jan
Hodnocení 5 100 % Neznám chybu Doporučuji (14.12.2015)
PeVyp
Hodnocení 4,5 90 % bezchybná a nevtíravá komunikace (14.12.2015)
Věra
Hodnocení 5 100 % perfektní kontakt se zákazníkem (14.12.2015)
evik
Hodnocení 5 100 % velmi dobré jednání i osobní přístup, rychlost (1.12.2015)
L.Trochta
Hodnocení 5 100 % spolehlivý obchod (30.11.2015)
Soňa
Hodnocení 4,5 90 % Nákup bez problémů, dotaz mi byl obratem e-mailem zodpovězen. Doručení o den pozdrženo vinou České pošty. Zřejmě by bylo lepší nechat si hodinky doručit jiným dopravcem, zlvlášť když je doprava zdarma. (29.11.2015)
Wolf
Hodnocení 5 100 % (31.10.2015)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % (29.10.2015)
Vity
Hodnocení 5 100 % Obchod vřele doporučuji všem ostatním nakupujícím z důvodu osobního přístupu při požadavku na minimalizaci dodací lhůty hodinek (dárku do termínu narozenin) a vysoké kvality dodávky dle očekávání. (12.10.2015)
Lucie
Hodnocení 5 100 % Na tento obchod jsem narazila náhodou. S nákupem jsem váhala, ale u této firmy byly mé obavy zbytečné. Svému oboru rozumí a i do telefonu byl pán velice příjemný a dobře mi poradil. Jsem maximálně spokojená! Hodinky jsou překrásné!!! Na první pohled je jasné, že máte na ruce kvalitní zboží. Škoda, že nekupuji hodinky častěji :-) Rozhodně jsem zde nenakupovala naposledy - za chvíli budou Vánoce, tak možná přikoupím nějaký šperk z titanu :-) Přeji krásný den všem. (28.9.2015)
VĚRA
Hodnocení 5 100 % v tomto obchodě jsem nakoupila poprvé a byla jsem velmi spokojena s nabídkou, cenou i dodávkou zboží (18.9.2015)
Evak
Hodnocení 5 100 % Jsem velmi spokojena (30.8.2015)
leri
Hodnocení 5 100 % velmi dobré, doporučuji (15.8.2015)
Hannah
Hodnocení 5 100 % S celkovým jednáním jsem była naprosto spokojená, rychle zaslané zboží, vše v pořádku, doporučuji. (29.7.2015)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % Rychlé vyřízení, bez problémová komunikace, doporučuji. (17.7.2015)
Petra
Hodnocení 5 100 % Hodinky jsou minimalistické, z titanu, tedy se hodí pro lidi, kteří nesnesou nikl, navíc se safírovým sklíčkem a velmi kvalitně vyhlížejícím koženým páskem :-) (13.7.2015)
Kamil
Hodnocení 5 100 % vřele doporučuji (22.6.2015)
pavlusha
Hodnocení 5 100 % Rychlé, korektní a vstřícné jednání (18.6.2015)
Helena
Hodnocení 5 100 % jsem spokojená s komunikací (11.6.2015)
chemik
Hodnocení 0 0 % (4.6.2015)
jajagaja
Hodnocení 5 100 % vše super, doporučuji. (17.5.2015)
Mára 76
Hodnocení 5 100 % Doporučuji, příště nakoupím opět. (7.5.2015)
Jan Lesniak
Hodnocení 5 100 % Jsem spokojen, potřeboval jsem specifickou informaci o hodnikách. Prodejce mi ji zjistil od výrobce. (6.4.2015)
Neumann
Hodnocení 5 100 % solidní firma (6.4.2015)
Petra
Hodnocení 5 100 % Hodinky jsou moc hezké (30.3.2015)
iwe.tt
Hodnocení 5 100 % Byla jsem maximálně spokojená, doporučuji (28.3.2015)
Stanislav Pužík
Hodnocení 5 100 % Vynikající služby i komunikace!!! (13.3.2015)
Marci
Hodnocení 5 100 % Hodinky jsem si vybrala doma přes internet Příjemný prodavač (7.3.2015)
Sandra
Hodnocení 5 100 % I kdyz bylo avizovano dodani za dva tydny, hodinky jsem mela asi za tri dny doma, hodnotim tedy pozitivne snahu o rychle dodani i komunikaci, zasilka peclive zabalena. Doporucuji! (24.2.2015)
Kateřina
Hodnocení 5 100 % všechno by lo perfektní, včetně komunikace a rychlého zodpovězení dotazů ke zboží, milé a profesionální jednání, obchod rozhodně doporučuji (24.2.2015)
jarka
Hodnocení 5 100 % názor máme každý jiný, ale já po zkušenostech a kvalitě, jednání a informování o nákupu a dodání jsem maximálně spokojená .budu vždy a všude doporučovat! (11.2.2015)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % Nákup u tohoto obchodníka doporučuji. Vyhovuje mi možnost vyzvednout si objednané zboží přímo v obchodě. A k tomu mi u hodinek objedaných přes internet zdarma zkrátili řemínek. (9.2.2015)
Andrea
Hodnocení 5 100 % obchod doporučuji už i pro příjemné jednání prodávajících (6.2.2015)
Marcela
Hodnocení 5 100 % Byla jsem velice spokojena s přehlednou ukázkou na web.stránkách a rychlostí dodávky zboží. (26.1.2015)
Jitka
Hodnocení 5 100 % Mohu jenom doporučit. (17.1.2015)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % Kvalitní značka hodinek. Široký výběr. Ochotný personál. (11.1.2015)
abbynka
Hodnocení 5 100 % S nákupem jsem byla velice spokojená.Zboží dorazilo v pořádku a v čas. (27.12.2014)
Greggy
Hodnocení 4,5 90 % Doporučuji (26.12.2014)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % super (25.12.2014)
Roman
Hodnocení 4 80 % (22.12.2014)
Michal Čech
Hodnocení 5 100 % vychválil bych obchod do nebes, ale nevím, jak to přesně napsat. Po mnoha nákupech na internetu jsem byl poprvé v životě na 100% spokojen - komunikace, cena, .... prostě vše super. Doporučuji, doporučuji, doporučuji. (21.12.2014)
Marcel
Hodnocení 5 100 % Nákup bez problémů. Mohu doporučit. (21.12.2014)
misha
Hodnocení 5 100 % (19.12.2014)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % dobrý (12.12.2014)
jp
Hodnocení 5 100 % Komunikace, ochota, 100procent Rychleji nákup a doručení domu nešel asi provest Všem doporučuji (7.12.2014)
qwertz911
Hodnocení 5 100 % Spokojen. (6.12.2014)
bonov
Hodnocení 5 100 % nákup byl podle mého gusta (4.12.2014)
mirda
Hodnocení 4,5 90 % Doporučuji (30.11.2014)
Jan
Hodnocení 5 100 % Kvalitní značkové hodinky. Zatím jsem neobjevil chybu. Vřele doporučuji. (22.11.2014)
Mery
Hodnocení 4,5 90 % doporučujem (9.11.2014)
Jitka Vacková
Hodnocení 5 100 % S hodinkami jsem zatím velmi spokojená, vypadají přesně jako na obrázku. Doporučuji... (23.10.2014)
jarka
Hodnocení 4,5 90 % (14.10.2014)
Anonymní zákazník
Hodnocení 3,5 70 % zajímavý sortiment za slušné ceny (11.10.2014)
Anonymní zákazník
Hodnocení 4,5 90 % (4.10.2014)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % bezva obchod s velkým množstvím hodinek k výběru a výbornou komunikací (3.10.2014)
Jaroslav Bekr
Hodnocení 5 100 % Tento obchod můžu vřele doporučit! S kvalitou zboží i s jednáním obchodu jsem nadmíru spokojen a to se mi bohužel nestává často. (29.9.2014)
Luboš
Hodnocení 5 100 % Vřele doporučuji. V dnešní době celkem ojedinělé. OBCHOD24.cz mě podvedl tak nekvalitním zbožím a zpětným jednáním, že jsem vděčen za služby které poskytujete. Děkuji. (29.9.2014)
zdenka
Hodnocení 5 100 % doporučuji (5.9.2014)
Vladimíra Pešoutová
Hodnocení 5 100 % rychlý a pohodlný nákup, doporučuji (3.9.2014)
Dana
Hodnocení 5 100 % rychlý nákup, příjemná komunikace (28.8.2014)
Anonymní zákazník
Hodnocení 4 80 % doporučil bych jej (24.8.2014)
Nataš
Hodnocení 5 100 % nemám výhrady (20.8.2014)
kenny
Hodnocení 5 100 % byla jsem moc spokojená (5.8.2014)
Anonymní zákazník
Hodnocení 4,5 90 % Spokojenost (5.8.2014)
Anonymní zákazník
Hodnocení 4,5 90 % Obchod dobrý, jen použít jinou dopravu než č.poštu, zboží cestovalo 3 dny. (31.7.2014)
Hana
Hodnocení 5 100 % Naprostá spokojenost. (28.7.2014)
Josef
Hodnocení 4,5 90 % obchod mohu doporučit (24.7.2014)
Reny
Hodnocení 5 100 % Vstřícné a profesionální jednání všech zaměstnanců, se kterými jsem jednala. Doporučuji. (21.7.2014)
Radek
Hodnocení 5 100 % Bezproblémový nákup (20.7.2014)
ali29
Hodnocení 5 100 % Spolehlivý, rychlý a pohodový obchod.Vřele doporučuj všem. (17.7.2014)
Eviku
Hodnocení 5 100 % doporučuji, co slíbí, dodrží (15.7.2014)
alena
Hodnocení 5 100 % (12.7.2014)
E.Val
Hodnocení 5 100 % spolehlivost, rychlost (9.7.2014)
BS
Hodnocení 5 100 % Jednoznačně doporučuji. (7.7.2014)
lubos
Hodnocení 5 100 % rychlost, spolehlivost (7.7.2014)
Anonymní zákazník
Hodnocení 4,5 90 % Byl jsem opravdu velmi spokojen, přístupem i jednáním. Recenze nepíši, ale tady jsem udělal výjimku (6.7.2014)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % mohu jen doporučit (22.6.2014)
LÍBA
Hodnocení 5 100 % NAKOUPILA JSEM V TOMTO OBCHODĚ, PROTOŽE JSEM SHÁNĚLA TITANIOVÉ HODINKY A KERAMICKÝ PÁSEK BYL PRO MĚ BONUS VŘELE DOPORUČUJI VŠEM DOSTAL SE MI RYCHLÝ A KVALITNÍ SERVIS (31.5.2014)
milda
Hodnocení 4,5 90 % Doporučuji. (23.5.2014)
Martin B.
Hodnocení 5 100 % Protože mnou vybrané zboží bylo krátce před objednáním doprodané a nebylo ani na skladě v České republice, dodací lhůta byla 14 dní. Při objednávání jsem to věděl, počítal jsem s tím. I tak jsem byl kontaktován a upozorněn na delší dodací lhůtu, bylo mi nabídnuto jiné barevné provedení, které skladem bylo. Kladně tedy hodnotím komunikaci a zájem o zákazníka. (Zboží nakonec dorazilo o několik dní dříve před předpokládanou 14-denní lhůtou.) (13.5.2014)
daniel
Hodnocení 5 100 % doporučuji. (1.5.2014)
Illy
Hodnocení 5 100 % Doporučuji! (29.4.2014)
suja
Hodnocení 5 100 % Spokojenost Určítě doporučuji (27.4.2014)
Buddy
Hodnocení 5 100 % Škoda, že člověk nekupuje hodinky tak často protože jednání s prodejcem bylo příjemné. Pokud se mi naskytne příležitost někomu známému doporučit tento obchod, tak to určitě udělám. (20.4.2014)
Tata Tulen
Hodnocení 5 100 % super hodinky za super ceny! (12.4.2014)
Jarda z Č. Krumlova
Hodnocení 4,5 90 % Zboží dorazilo nefunkční, ale NE vinou obchodu. Následovala okamžitá výměna. (9.4.2014)
JN
Hodnocení 5 100 % Nakoupil jsem zde proto, že nabízeli poštu zdarma. Navíc hodinky přišly rychle a také hezky zabalené i s poděkováním. Celkově se mi jednání a přístup obchodu líbí. (8.4.2014)
thomas
Hodnocení 5 100 % (7.4.2014)
Koun
Hodnocení 5 100 % (3.4.2014)
Petr Urbánek
Hodnocení 5 100 % Velice dobrá komunikace s obchodem, po dotazu na luminiscenci ručiček a indexů přišla odpověď během chvilky i s poděkováním za upozornění na chybu a ta byla v podstatě ihned opravena i na stránkách obchodu. Hodinky bezpečně a kvalitně zabaleny, tah zkrácen na požadovanou délku před odesláním. (20.3.2014)
Jitka
Hodnocení 5 100 % Určitě doporučuji, relativně nová firma, ale je vidět, že jim na zákazníkovi záleží, obchod je baví a zaslouží si důvěru. (20.2.2014)
Karel
Hodnocení 0 0 % Doporučuji určitě. (5.2.2014)
pecy
Hodnocení 4,5 90 % Vřele doporučuji všem zákazníkům. (29.1.2014)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % (27.1.2014)
liska
Hodnocení 5 100 % líbí se mi hodinky boccia, splňují mé požadavky, rychlost v zodpovězení otázek a na moji žádost i dodatečné ilustrační fotky (25.1.2014)
JENDA
Hodnocení 5 100 % Přal bych tomuto obchodu,aby i do budoucna dokázal být příkladem pro ostatní.Jen tak dál........ (16.1.2014)
zilak77
Hodnocení 5 100 % Nikde jsem nenašel moc hodnocení,tak jsem měl trochu obavy s koupí takhle na poslední chvíli před Vánoci,jestli zboží dorazí včas a nebo jestli vůbec.Po odeslání objednávky jsem,ale už byl jen mile překvapen.Hned druhý den mi volali,aby jsme si upřesnili dopravu a datum doručení.Je hezké ještě dnes vidět,že někomu jde stále i o zákazníka a né jen o výdělek!Všem mohu nákup v tomto obchodě jen doporučit.Ochota,spolehlivost,kvalita.Jen tak dál. (5.1.2014)
Otík
Hodnocení 5 100 % vše o.k. (26.12.2013)
skalinka
Hodnocení 5 100 % spokojenost ve všech směrech (21.12.2013)
MiloslavB
Hodnocení 5 100 % - velmi přehledené webové stránky - hledané zboží jsem našel v jeho v e-shopu - ostatním kupujícím jednoznačně obchod doporučuji (13.12.2013)
 

Recenze zaslané emailem

Hodnocení 5Jan Zvěřina: Výborný eshop se vstřícným přístupem prodejce. Zboží lze vyzkoušet v provozovně v Praze. Doporučuji!
Hodnocení 5Michal: Vyborna informovanost a osobni pristup. Skvely obchod, vyborny pristup, skvele a rychle informace.
Hodnocení 5pkr., Brno: Vše běží naprosto hladce, cestou DPD jsem dostal zboží dokonce o den dřív než bylo domluveno, což jsem jen uvítal. Vřele doporučuji, všechno velmi pravděpodobně do detailu promyšlené. Nenašel jsem chybu na rozdíl od jiných e-shopů.
Hodnocení 5Jan Milev: Chtěl jsem kvalitní hodinky za rozumnou cenu, což se mi jistě v tomto obchodě podařilo koupit. Pan Štencek mi pomohl s výběrem hodinek ( i když byl velmi obsáhlý) i po pracovní době, kdy byl i ve večerních hodinách ochoten se mnou udržovat emailovou komunikaci. Za mizivý poplatek mi vyměnil řemínek na hodinách, chtěl jsem jinou barvu a dokonce mi předtím ještě hodinky s novým řemínkem nafotil a poslal mi ta fota, abych se mohl přesvědčit, že se mi hodinky budou líbit.
Tento obchod doporučuji! Nebojte se zde nakoupit! Komunikace na velmi vysoké úrovni a profesionální chování taktéž. Hodinky přišly včas a řádně zabalené.

Pánové hodinkám rozumí!
Už vybírám hodinky další a to pro mou přítelkyni k vánocům…… Určitě nakoupím zde.
Díky chlapci!
Jen tak dál!

Hodnocení 5Swed: Dle mé zkušenosti rozhodně doporučuji (takto by měl fungovat správný Eshop).
Hodnocení 5Robin: Rychlá a profesionální komunikace se zákazníkem. Rychlé dodání skladového zboží. Bonus k nákupu.

Vadí mi pouze to, že hodinky nekupuji tak často, jelikož v tomto obchodě je radost nakupovat. Výborná je komunikace se zákazníkem a veškeré informování o objednávce. Pochválit musím též dopravu zdarma a způsob zabalení zboží.

Profesionální recenze

Připravujeme pro vás recenze a videa hodinek.