Boccia hodinky v akci až 30%. Poslední kusy. S nákupem neotálejte. Zobrazit akci.

Ochrana osobních údajů

Internetový obchod HodinkyBoccia.cz shromažďuje data od zákazníků výhradně proto, aby zkvalitnil služby zákazníkům. Veškeré informace o vaší osobě používáme pouze pro naši potřebu (např. pro doručení objednaného zboží).

Provozovatel internetového obchodu HodinkyBoccia.cz – společnost Helveti s.r.o. je registrovaný správce osobních údajů u Úřadu pro ochranu osobních údajů. Snadno nás najdete na stránkách UOOU.cz pod číslem 00043754.

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

Veškeré údaje získané od zákazníků užíváme výhradně pro vnitřní potřebu.

Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládáme s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití.

Provozovatel internetového obchodu – Jiří Štencek je ve smyslu § 5 odst. 5 zák. o ochraně osobních údajů oprávněn za účelem nabízení obchodu a služeb subjektu údajů jako správce jeho osobních údajů získaných v souvislosti se svojí činností použít jeho jméno, příjmení a adresu. Tyto osobní údaje je možno na písemnou žádost zákazníka vymazat z databáze. Správce osobních údajů poté nesmí dále uvedené údaje zpracovávat.

Stanete-li se zákazníkem internetového obchodu HodinkyBoccia.cz, dáváte souhlas s tím, že údaje o vás a vašich nákupech budou shromažďovány a používány. S těmito údaji je zacházeno výhradně dle zákonem stanovených postupů, jak je uvedeno výše.